Home » Tea

Tea Time

Gember-Citroen

Als je een liefhebber bent van de Aziatische keuken raden we je deze thee van harte aan. Net als een goede Aziatische maaltijd heeft deze massage thee een harmonie tussen verschillende smaken. De kruidige gember, de frisheid van citroen en kruizenmunt en het zoet van zoethout zorgen voor balans. Gember-Citroen is goed voor je spijsvertering en versterkt je immuunsysteem.

Franse Lavendel

Franse Lavendel is een volle, rijke en ontspannende massage thee voor haar. Rozenbottel heeft een helende werking en beschermt met citroenmelisse tegen vrije radicalen. Anijs is rustgevend en zorgt voor fijne dromen. Karwij en goudsbloem zijn goed voor de spijsvertering. Braamblad zuivert je lichaam en appel beschermt. Deze thee geeft een gevoel van welbehagen en een boost aan het vrouwelijk lichaam.

Gojithee

De gojibes is een van de bekendste superfruits en staat bekend om zijn rustgevende en gezondheidsbevorderende werking. Met de appel, zwarte besbladeren, eucalyptus, wortel, lindenbloesem, citroenmelisse, rozenknoppen en rozenblaadjes is het een stevige, lichtzoete massage thee die je energie geeft en je weerstand verhoogt.

Imperial Romanov

Imperial Romanov is een stoere, zwarte thee – de enige in ons menu die echt van de theestruik is gemaakt. De thee is gerookt en heeft door de sinaasappel en korenbloem een lichte, zoete ondertoon. Kruidnagel zorgt voor een extra body aan de thee. Zoals de naam al zegt is het een echte Russische thee. Drink hem puur of met onze biologische honing.

Verbenamunt

Verbenamunt ontspant en heeft een helende werking. In de Chinese geneeskunde wordt verbena gebruikt bij ziekten die te maken hebben met de verstoring van meridianen van de lever, milt en blaas. De Egyptenaren, Romeinen en Grieken gebruikten het al als een heilig kruid bij hun ceremonies. Verbena heeft een kalmerend, rustgevend effect en wij raden het daarom aan bij onze Stress Relief massage. Verbena komt uit de munt-familie, maar is net een tikje spannender dan gewone muntthee.

Brandnetelthee

Brandnetelthee is een echte ontgifter, probeer hem eens. Het stimuleert de bloedsomloop en de werking van lever en nieren. Het zorgt dat wondjes sneller helen, en kan de werking van allergieën verminderen. Het zit boordevol vitamine C en zorgt ervoor dat je lichaam kalk en ijzer opneemt. Naast vitamine C bevat brandnetel ook vitaminen A en B. En nee, brandnetelthee prikt niet!