Webshop Verwachte levertijd: Binnen 5 werkdagen; Verzenden €5,95 of gratis ophalen in de salon ( op afspraak )

Home » Overige Behandelingen » Brows & Lashlift

Brows & Lashes on Fleek!

Wenkbrauwen en wimpers bepalen de uitdrukking van het gelaat en een een belangrijk aandachtspunt voor het creeren van een mooie open uitstraling. Het shapen & verven van de wenkbrauwen en of wimpers is daarbij een belangrijk aspect.

 

Lashlift inclusief verven

45 minuten €45,00

De Lash volume lift is een nieuwe behandeling waarbij de natuurlijke wimpers gelift worden en hierdoor meer volume krijgen en langer lijken voor gemiddeld 6 weken.

De behandelinh bestaat uit wimperlift en verven voor een nog intensere look.


Lashlift 

35 minuten €40,00

De Lash volume lift is een nieuwe behandeling waarbij de natuurlijke wimpers gelift worden en hierdoor meer volume krijgen en langer lijken voor gemiddeld 6 weken.


Wimpers verven

20 minuten €10,00

Doordat je je wimpers verft creëer je een sprekendere uitstraling.

De verf blijft gemiddeld 4 weken op de haartjes zitten.

 


Henna Brow Shaping Treatment

60 minuten €27,50

De Henna Brow Shaping treatment is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haartjes maar ook op de huid verft.
Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en strakker. Door het Ombre effect ogen de wenkbrauwen natuurlijk en heb je geen make-up meer nodig voor mooie volle en strakke wenkbrauwen.

De behandeling bestaat uit analyseren, waxen/epileren, (eventueel knippen) & Henna Tinting. Dit geeft de wenkbrauwen meteen extra aandacht en kleur.

De Henna blijft gemiddeld 5 a 15 dagen op de huid zitten en totaal 4 a 5 weken op de haartjes.

Kom je voor het eerst voor een Henna Treatment? Plan dan altijd eerst een patch test om allergie uit te sluiten.Brow Shaping Treatment

45 minuten €22,50

Ik kijk naar welke vorm wenkbrauw het beste bij jouw gezicht past. Ik analyseer de wenkbrauw die jij van nature hebt aan de hand van mapping. De wenkbrauwen gaan we dan in model brengen 'ook wel shapen genoemd'


De behandeling bestaat uit analyseren, waxen/epileren, (eventueel knippen) & verven dit geeft de wenkbrauwen meteen extra aandacht en kleur.

 


Brow Tinting

15 minuten €10,00

De wenkbrauwen worden in een natuurlijke kleur geverfd. Passend bij de haar & huidskleur.

 

Brow waxing

15 minuten €10,00

Met een milde wax die alleen aan de haartjes hecht, verwijder ik de uitstekende haartjes en donshaartjes aan de onderkant van je wenkbrauwen.