Home » Eyeliner & Infralash ( Deepliner) PMU

Infralash of Eyeliner Small Permanente Make-up

180 minuten

Infralash €150,-

Eyeliner €190,-

(inc nabehandeling tussen de 6 a 8 weken)

 

Wat is het verschil tussen een Eyliner en een Infralash

Een Eyeliner is een wat meer zichtbare lijn op het oog langs de wimperrand. Een eyeliner heeft vaak een stukje van een wing, of een volledige wing. Het is maar net wat de wensen zijn.

Een Infralash is een dun en strak randje wat tussen de wimperlijn valt. Hierdoor ontstaat er meer volume tussen de wimpers. 

Eyeliner permanente make up kan op vele verschillende manieren geplaatst worden. Je kunt kiezen voor een strak lijntje of soft, wel of geen wing.

Daarnaast kun je ook Eyeliner en Infralash laten plaatsen in een kleur.

Puur zwart hoeft dus niet altijd standaard te zijn. 

Vraag van te voren naar de mogelijkheden.

 

Let op: een eyeliner is blijvend! De Infralash eyeliner, blijft afhankelijk van je huidtype, ongeveer 1,5 tot 3 jaar goed zichtbaar. Het pigment zal langzaam vervagen/verkleuren. Het pigment gaat nooit helemaal weg. Ik adviseer altijd om goed na te denken over eyeliner omdat het best lang mee gaat. Hou het daarom zo natuurlijk mogelijk door niet een te dikke lijn te willen.. Mijn advies is om na 1,5 tot 2 jaar terug te komen voor een touch up om de kleur weer mooi op te frissen. 

 


 voorbeeld Infralash 

voorbeeld Eyeliner

 

Verzorging

Direct na de behandeling ontvang je een nazorg formulier en advies vanuit de salon. Mochten er daarna nog vragen zijn, dan kan je per mail of whatsapp terecht. 

 

Toch zijn er situaties wanneer je beter een pmu behandeling niet kan doen:

  • Bij littekens minder dan een jaar oud.
  • Zwangere vrouwen.
  • Op een geïrriteerde huid (bijvoorbeeld: vreemde buldjes, zwellingen, donkere moedervlekken).
  • Als je onder invloed bent van alcohol of drugs.
  • Als je binnen de 2 maanden een botox behandeling hebt ondergaan.
  • Als je bloedverdunners neemt

Bij twijfel, neem dan vooraf contact op met de huisarts.

 

Doet de behandeling pijn?

Het laten zetten van een eyeliner of infralash is niet pijnlijk. Ik gebruik een verdovende creme op het te behandelend gebied, zodat het pigmenteren pijnloos is. Sterker nog.. mijn eerste model was zo ontspannen, dat ik haar zacht hoorde snurken tijdens het pigmenteren.

Op vakantie na de behandeling?

Na behandeling wordt aangeraden om de eerste week niet in contact te komen met direct zonlicht er wordt aangeraden een hoed/cape/zonnebril te dragen, Gelieve een week niet sporten of naar de sauna te gaan.