Webshop Verwachte levertijd: Binnen 5 werkdagen; Verzenden €5,95 of gratis ophalen in de salon ( op afspraak )

Home » Combi Brows

Combi Brows Semi Permanente Make-up

180 minuten

€260,- (inc nabehandeling tussen de 6 a 8 weken)

De hairstroke en powderbrow techniek kunnen ook gecombineerd worden. Hierbij worden er haartjes geplaatst en wordt de wenkbrauw ingekleurd met de poeder techniek om de wenkbrauwen er voller uit te laten zien. Het lijkt dan alsof je zelf meer haartjes hebt en tegelijkertijd je wenkbrauwen ingekleurd hebt met poeder. Dit is zeer geschikt voor mensen die van zichzelf bijna geen haar hebben. Deze techniek geeft een natuurlijk resultaat, welke de wenkbrauwen tegelijkertijd meer body geeft. De combinatie techniek is geschikt voor de droge, normale en soms kan het ook op de gecombineerde huid. Op een vette huid wordt het niet geadviseerd omdat de haartjes niet zichtbaar zullen zijn na genezing doordat het pigment verloopt door de aanwezige talg in de vette huid. De Combi Brows vervagen na 1-3 jaar.

 

Verzorging

De juiste nazorg is minstens even belangrijk als de behandeling zelf. Ik  zal de juiste nazorg richtlijnen uitgebreid met je bespreken en je alle tips geven om zo lang mogelijk plezier te hebben van jouw prachtige nieuwe wenkbrauwen.

De eerste 72 uur na de behandeling dien je de wenkbrauwen droog te houden en vooral de eerste nacht af te dekken met plasticfolie ter bescherming. Ook dien je elke 2 uur een dun laagje vaseline aan te brengen. Deze krijg je van mij mee.

Na 72 uur, tot en met 7 dagen na de behandeling mag je de wenkbrauwen dagelijks voorzichtig wassen met een neutrale zeep en nog steeds elke 2 uur een dun laagje vaseline aanbrengen.

Na 4-6 weken zijn de wenkbrauwen volledig genezen en is het uiteindelijke resultaat zichtbaar.

Veelgestelde vragen

 

Is de combinatie techniek voor iedereen geschikt?

De combinatie techniek is geschikt voor de droge, normale en soms kan het ook op de gecombineerde huid. Op een vette huid wordt het niet geadviseerd omdat de haartjes niet zichtbaar zullen zijn na genezing doordat het pigment verloopt door de aanwezige talg in de vette huid.

 

Er zijn situaties wanneer je beter geen pmu behandeling kan doen:

  • Bij littekens minder dan een jaar oud.
  • Zwangere vrouwen.
  • Wanneer je de afgelopen drie maanden je wenkbrauwen hebt behandeld door middel van laser/PMU.
  • Op een geïrriteerde huid (bijvoorbeeld: vreemde buldjes, zwellingen, donkere moedervlekken).
  • Als je onder invloed bent van alcohol of drugs.
  • Als je binnen de 2 maanden een botox behandeling hebt ondergaan.
  • Als je bloedverdunners neemt

Bij twijfel, neem dan vooraf contact op met de huisarts.

 

Doet de behandeling pijn?

Daarover zijn de meningen sterk verdeeld. De een vergelijkt het zetten met het gevoel tijdens het epileren, de ander vindt het iets pijnlijker maar door de verdoving die wij gebruiken is de pijn nihil tijdens de behandeling. Sommige voelen zelfs helemaal niks.  

Op vakantie na de behandeling?

Het is niet slim om vlak voor je zonvakantie PMU te laten zetten, dit omdat de eerste 5 dagen na de behandeling je wenkbrauwen niet in contact mogen komen met zon en chloorwater. Na behandeling wordt aangeraden om niet in contact te komen met direct zonlicht er wordt aangeraden een hoed/cape/zonnebril te dragen, indien je deze voorgeschreven bescherming niet op correcte wijze nakomt zul je een stuk minder lang plezier hebben van de gepigmenteerde wenkbrauwen dan een ander persoon.